Перник. Областният управител д-р Симеон Василев се срещна с новоизбраните

...
Перник. Областният управител д-р Симеон Василев се срещна с новоизбраните
Коментари Харесай

Областният управител Симеон Василев се срещна с новоизбраните членове на РИК- Перник

Перник. Областният шеф доктор Симеон Василев се срещна с новоизбраните членове на РИК- Перник и нейния ръководител Николай Цветков. Той ги поздрави и им пожела сполучлива работа при организирането и провеждането на идните парламентарни избори на 11 юли. Това оповестиха от Областна администрация – Перник .

„ Вярвам във вашия професионализъм и уместност. Желая ви сполучлива работа при строго съблюдаване на условията на Закона за осъществяване на почтени и транспарантни избори без допускане на нарушавания на изборния развой, което е наша обща задача. Гарантирам ви цялостно подпомагане и от страна на регионалната администрация в осъществяване на нашата високо виновна задача, сложена ни от страната “, сподели доктор Симеон Василев.

„ Във връзка с епидемиологичната конюнктура в страната апелирам и предлагам на членовете на РИК и на секционните изборни комисии, когато бъдат определени за такива, да имат желанието да се имунизират и да показват имунизационен документ. Успех! “, съобщи регионалният шеф.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР