Перфектният мъж е различен за всяка жена. Едни мечтаят за

...
Перфектният мъж е различен за всяка жена. Едни мечтаят за
Коментари Харесай

Как да разпознаеш истинския мъж 

Перфектният мъж е друг за всяка жена. Едни мечтаят за мъж с положително състояние в общетвото, други желаят да е богат, трети да е идеалист, за някои нищо от това няма значение, стига да е правилен. Има дами, които харесват по-грубовати мъже и дами, които държат да преобладават над половинката си. Без значение ти от кои си, има няколко признака, по които ще разпознаеш верният мъж и ще схванеш, че той си тежи на мястото. 

Живее сам 

Нека не се залъгваме, колкото и да е прелъстителен и необикновен, живее ли с мама и тате, значи нещо не е наред, изключително в случай че е на повече от 25 години. Това са мъже, привикнали да се грижат за тях, да ги глезят и дундуркат. Тези мъже бягат от всякаква отговорност и мъчно може да се разчита на тях. 

Финансово стабилен 

Не споделяме, че би трябвало да е богат, само че същинският мъж може да си разреши да те заведе на вечеря или да ти заплати билета за киното. За задачата просто би трябвало да работи, а не да разчита на заеми всякога когато излиза с някого. 

Джентълмен 

Колкото повече липсват, толкоз повече ги търсим. Откога не ти се е случвало мъж да ти задържи вратата, да ти подаде ръка на слизане от колата или да те пусне да минеш първа? Притежава ли тези качества, той несъмнено си заслужава купата " Истински " мъж. 

Поставя твоите стремежи на първо място 

Или казано с други думи - не е лакомец. Мечтаният мъж е този, който на драго сърце ще жертва личния си комфорт, с цел да ти угоди. Мъж, който ще сбъдва фантазиите ти, преди даже да си ги изрекла. Така де, малко се размечтахме, само че е значимо мъжът до теб да почита желанията ти. 

Има лично мнение 

Също по този начин е значимо да отстоява мнението си. Мъж без позиция е по-скоро " чехъл ". Звучи доста добре да си с някой, който ще прави всичко, което поискаш, с цел да си удовлетворена. Той обаче ще ти омръзне доста бързо. Няма нищо по-секси от мъж, който знае по кое време да приказва и по кое време да замълчи. 

Кара те да се чувстваш желана 

Той знае тъкмо какво да каже, по какъв начин да го каже и какво да направи, с цел да се почувстваш като секс знак номер едно в света. Има мъже, които го могат, те евентуално са родени гении, само че сигурно не са за изпускане ;) 

Усещане за сигурност 

Когато си с него си спокойна, уверена, закриляна...Има и такава порода мъже. Не знаем по какъв начин тъкмо го вършат, само че единствено с наличието си те карат да се чувстваш сигурна и предпазена. Ако харесваш това чувство, попаднала си на верния:) 

Щастлива си 

Може би това е най-важният симптом, по който ще го познаеш. Истинският мъж ще направи по този начин, че да се будиш с усмивка на лицето и да си лягаш по-щастлива от всеки път. Ако усещаш тази еуфория когато си с него, значи той е верният за теб:) 

И още за същинските мъже: 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР