Пентхаус в бургаския комплекс Лазур“, собственост на сутеньор, беше обявен

...
Пентхаус в бургаския комплекс Лазур“, собственост на сутеньор, беше обявен
Коментари Харесай

Сега е момента за апартамента: НАП продава на половин цена пентхауса на сутеньор

Пентхаус в бургаския комплекс „ Лазур “, благосъстоятелност на сутеньор, беше разгласен за продажба на половин цена от Националната организация по приходите, откри инспекция на Дарик. Жилището е на 60-годишния Иван Вълев, наказан на 4 години затвор от управляващите в Нидерландия за търговия с хора, употреба на проститутки и присъединяване в престъпна организация. А с решение на КП КОМПИ апартаментът е иззет в интерес на страната, защото легален генезис на средствата за покупката му не са открити. Той е разгласен на скришен търг против сумата от 235 900 лв..

Какво ще получат против тези пари новите притежатели разкриват фотосите, оповестени в обявлението за търга от приходната администрация.

Мезонетът- пример на забележителния обсег на профанизма в българскиястроителен модернизъм е с разгърната повърхност от цели 202,54 кв.м, което прави тъкмо 1 164 лв. за кв.м- двойно по-ниско от базовите стойности за търговия с недвижими парцели в Бургас.

Внушителните размери на тази „ перла “ са реализирани посредством самоуверено инженерно решение- с типичната българска разпоредителност притежателят е свързал в архитектурен отбор три жилища, ситуирани на четвърти и пети етаж в тухлената кооперация: апартамент №12 на четвърти етаж - с повърхност от 61.10 кв.м е единен с ателие № 6 на 5 етаж- с повърхност от 59.91 кв.м, а те пък от своя страна са свързани с ателие № 2 на повърхност от 81.53 кв.м. От тях се открива импозантна гледка към достоверния пейзаж на „ Лазур “, но… без морето. За лукс е прибавен и гараж.

Още по-дързък е интериора- уютът с провансалски привкус се редува с промишлен жанр, стените тук-там са издържани в цветовете на пристрастеността, а подът основава чувство за мраморна настилка.

Кандидатите могат да огледат парцела от 22 до 24 ноември т.г. Търгът е плануван за 29 ноември т.г.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР