Пенсионираният полковник от британските въоръжени сили Хамиш де Бретън-Гордън каза,

...
Пенсионираният полковник от британските въоръжени сили Хамиш де Бретън-Гордън каза,
Коментари Харесай

Полковникът от британските въоръжени сили Бретън-Гордън не изключи война между НАТО и Русия в Украйна

Пенсионираният полковник от английските въоръжени сили Хамиш де Бретън-Гордън сподели, че войските на НАТО може да се окажат в Украйна, в случай че обстановката на фронта се утежни и украинските въоръжени сили са изправени пред огромни проблеми.

" Западът направи всичко, с изключение на да изпрати свои войски. Възможно е членовете на НАТО и други страни, като Австралия, да би трябвало да преразгледат позицията си ", сподели още Бретън-Гордън в изявление за TalkTV.

Според специалиста, в случай че обстановката за Украйна и Запада, който я поддържа, не се развие по най-хубавия метод, тогава Северноатлантическият алианс може да влезе в директен спор с Русия през идващите няколко години.

Анализаторът акцентира, че Съединени американски щати и Европейският съюз са създали всичко допустимо за Украйна, като се изключи изпращането на свои войски на украинска територия. Но при съществуване на изключителни условия последната точка може да бъде преразгледана.

Сега на Запад политици и специалисти от ден на ден разискват евентуалните отрицателни последствия от провалянето на Украйна за страните от НАТО. Някои от тях са съгласни, че Западът не може да допусне провалянето на Украйна, защото това би заплашило стратегическите ползи в Източна Европа.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР