Пениса на тъпкач реже разярена латинолюбовница и заснема касапницата с

...
Пениса на тъпкач реже разярена латинолюбовница и заснема касапницата с
Коментари Харесай

ШОК! Мацка кастрира любовника си пред камерата

Пениса на тъпкач реже разярена латинолюбовница и снима касапницата с камера.
Аржентинците Серхио (40 г.) и Бренда (28 г.) от години са любовна двойка и се радват на натоварен сексуален живот. Двамата обичат да снимат секссеансите си и след това да гледат видеата, с цел да се възбудят.



В дома им се натрупва огромен списък от домашно порно. Коцкарят Серхио се изкушава да се изфука пред приятелите си с креватните си умения и скрито стартира да им демонстрира записите. Веднъж Бренда се прибира по-рано от работа и заварва гаджето си с компания пред преносимия компютър. На монитора се вижда нейното голо тяло. Латиномацката се вбесява, че непознати мъже я гледат по какъв начин друса задника си. Изпъжда гостите и засипва Серхио с проливен дъжд от хули, псувни и обиди.


В припадък на гняв сграбчва градинска ножица, раздира гащите на любовника си и кръцва мъжкото му достолепие. Жилището се изпълва с локви кръв, писък и стенания. Обезумялата Бренда вади камерата и с приятност снима гърчещия се в страшни страдания тъпкач. След малко се стряска от личните си дейности и вика кола за спешна помощ. Серхио незабавно е откаран в болница. Членът му е пришит, само че към този момент няма дарба да еректира. Лекарите са на мнение, че пациентът " единствено ще мирише " секса до края на живота си. Касапката Бренда е откарана в следствен арест. Очаква се съдът да я вкара в панделата за най-малко 10 години.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР