Търсенето на висше образование обикновено е умна идея. Тези с

...
Търсенето на висше образование обикновено е умна идея. Тези с
Коментари Харесай

Колко би струвал месечен частен студентски заем от $30 000?

Търсенето на висше обучение нормално е интелигентна концепция. Тези с висше обучение печелят десетки хиляди долари повече на година приблизително от тези, които са приключили гимназия, съгласно Националния център за статистика на образованието. И защото средностатистическият студент приключва с към $29 400 дълг по студентски заем, образованието в лицей може да бъде добра инвестиция за множеството, когато сравните цената с евентуалната премия. 

Но в случай че не спечелите цялостна стипендия (или трета страна по различен метод заплаща за вашето обучение), ще би трябвало да платите най-малко за част от вашето колежско обучение. И в доста случаи тези, които желаят да отидат в лицей, няма да се класират за федерална студентска помощ. Добрата вест е, че има и налични варианти за частни студентски заеми. 

Както при всеки заем обаче, ще би трябвало да вършиме месечни заплащания, в случай че изберете опцията за частен студентски заем. И по този начин, какъв брой би била месечната вноска за частен студентски заем от $30 000? 

Вижте по какъв начин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР