Пенчо Милков публикува седмичния отчет на общинатаОще едно междублоково пространство

...
Пенчо Милков публикува седмичния отчет на общинатаОще едно междублоково пространство
Коментари Харесай

Подменят пет основни алеи в Парка на Възрожденците в Русе

Пенчо Милков разгласява седмичния доклад на общината

" Още едно междублоково пространство в Русе е изцяло актуализирано ", заяви кметът в формалния си Фейсбук профил. През седмицата бригадите продължиха работата си в кв. " Здравец Север " 2 и поставиха нова асфалтова настилка при бл. Лайпциг. За асфалтиране се приготвя и последният неремонтиран сектор от ул. „ Едуард Винтер “ до кръстовището с ул. „ инж. Бъркли ", излиза наяве още от доклада за свършеното през седмицата. 

Ремонтирано е дворното пространство в ДГ „ Зора “, а на покрива на постройката на Детска ясла 9 са изградени слънчеви панели. В пространствата са инсталирани нови отоплителни тръби и тела.

Общината е въвела в експлоатация още два 2 паркомата, създадени от русенска компания. Те ще обслужват зоните за платено паркиране по ул. " Хан Крум " и ул. " Константин Иречек ". Приемат заплащания с карта и в брой и имат ясни указания за прилагане.

По ул. " Петрохан ", в сектора от ул. " Тича " до ул. " Околчица " е построено ново LED осветяване върху скоро сменените стълбове.

Завършена е подготовката за полагане на нова настилка на 5 съществени алеи в Парка на възрожденците. Екипите работят с цялостна мощ, с цел да придобие мястото европейски тип, се споделя в обявата на Милков.

Редовният седмичен отчет на общината може да намерите на тази страница -
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР