Пеле – Кралят на футбола, който вкара 12 гола в

...
Пеле – Кралят на футбола, който вкара 12 гола в
Коментари Харесай

Жените в живота на Пеле - неговата слабост и сила

Пеле – Кралят на футбола, който вкара 12 гола в 14 мача на Световното състезание по футбол е безспорната легенда на своето време. Но в пика на кариерата и славата, той се раздава и на другата си уязвимост – дамите. Сам признава, че има толкоз доста афери, че не може да си ги спомни всичките. Не знае и какъв брой деца може да има, като за няколко е признал бащинство, за други има подозрения, само че за десетки други не се и сеща.

В изявление от преди 2 години Пеле разкрива, че дамите сами са се хвърляли в краката му и той не е прибирал нито една. Бразилският воин на футбола е бил женен 3 пъти, само че споделя:

„ Честно казано, имах няколко афери, някои от които доведоха до раждането на деца, само че научих за тях едвам по-късно. “

Пеле има 7 приети деца, в това число Сандра Мачадо, която той отхвърли да признае даже откакто през 1996 година съдът реши, че тя е негова щерка.

Ето и кои са 5 от известните му деца: Кели (56 г. ), Едино (52 г.), Дженифър (44 г.), и близнаците Джошуа и Селесте ( 26 г.) – са от първите му два брака с Розмери дос Рейс Чолби и Асирия Лемос Сейксас.

Сандра, която умря от рак през 2006 година, е дете, което се роди от извънбрачната връзка на Пеле с домашната прислужница Анисия Мачадо. От аферата му от 1968 година с журналистката Ленита Курц се роди щерка му Флавия, през днешния ден на 54 година

В документален филм за Пеле, той сам споделя за себе си, че в никакъв случай не би могъл да бъде моногамен:

„ Първата ми брачна половинка и първата ми другарка знаеха за това. Никога не съм лъгал. Всичко е било на масата. ”

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР