Пекарката Наталия Ганчева не успя да впечатли гостите си в

...
Пекарката Наталия Ганчева не успя да впечатли гостите си в
Коментари Харесай

Наталия от Hell`s Kitchen скандализира с тази вечеря в Черешката

Пекарката Наталия Ганчева не съумя да впечатли гостите си в " Черешката на тортата ".

Участничката в " Хелс Хитчън " предложи на гостите си в предаването прекомерно елементарна вечеря. В нейния апартамент пристигнаха колоритната врачанка Цвети, спечелилият в " адската кухня " Станислав, както и Виктор и Виолета от същото шоу. Наталия подготви неособено автентично меню, включващо питка, печено пиле, бейби картофки и крем карамел с кроасани.
                             

В допълнение към салатата от печени чушки и патладжан, разядката бе снежанка с кисели краставици и друга разядка от майонеза, която пекарката пресече и сирене. Собственичката на пекарна посрещна гостите си пред блока с танцов отбор, само че след това не съумя да впечатли сътрудниците си от " Хелс китчън " на трапезата.

" Не ми харесва десертът ", призна чистосърдечно врачанката Цвети поради крема с чия, който бе с гъстотата на чорба.

" Можеше повече да се постарае ", разясниха Станислав и Виктор. Менюто на Наталия не се хареса изключително и на началник Манчев, само че всички абсолютно се влюбиха в прясно изпечения самун, който Наталия подари на гостите си, написа " България през днешния ден ". В последна сметка пекарката получи общо 35 точки, което е измежду ниските резултати в кулинарното шоу.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР