Печената тиква е не само вкусна, но и изключително полезна.

...
Печената тиква е не само вкусна, но и изключително полезна.
Коментари Харесай

Каква е ТАЙНАТА на перфектната печена ТИКВА

Печената тиква е освен вкусна, само че и извънредно потребна. Сега е сезонът на този зарзават и ние оптимално би трябвало да се възползваме от него. Приготвяйте си печена тиква за десерт и дайте на тялото си редица потребни съставки.

Сигурни сме, че колкото и лесна да е за подготвяне печената тиква, то доста домакини към момента не са сигурни по какъв начин тъкмо се случва това малко по малко. За да ги улесним оптимално, ние ще споделим лесна и извънредно сполучлива рецепта, за която сме безапелационни, че няма да разочарова даже най-големите критици измежду читателите.

Най-вкусната печена тиква, подготвена за нула време Необходими артикули за печена тиква на фурна:
• Тиква по избор;

• Мед;

• Хартия за печене;

• Фолио (ако тиквата е от белите).
Начин на подготвяне:
Медът е онази съставна част, която можете да добавите, само че може и да не го вършиме. Всичко зависи от сладостта на тиквата, която сте избрали да употребявате в днешната рецепта.

Тиквата се измива доста добре, защото се пече с кората. Разрежете я на толкоз части, колкото прецените. Семенната част се отстранява. Най-лесно ще ви бъде да употребявате елементарна лъжица.

Задължително направете сечения на всяко едно парче тиква, тъй че да може да се изпече по-лесно и по-равномерно.
 Мързеливата печена тиква, по която всички полудяха Мързеливата печена тиква, по която всички полудяха
Печената тиква е освен вкусна, само че и здравословна. Когато този плод е в сезон, би трябвало наложително да му отдадем нужното внимание. Изб...

Постелете тавата с хартия за печене и върху нея подредете частите тиква. Хартията се слага, с цел да защищити съда от загарянето на захарния сироп, който се отделя от тиквата по време на изпичане.

Загрейте авансово фурната на 180 градуса. Ако употребявате бяла тиква, безусловно я покрийте с фолио, тъй като тя е доста по-дебела и ще се изпече по-бавно. Ако не извършите това, рискувате да изгори от горната страна, а да е сурова от вътрешната страна.

Обикновената цигулка се пече почти към час, на бялата й лишава малко повече време.

Не подслаждайте тиквата по време на печене. След изстудяване, в случай че не ви се коства задоволително сладка, поднесете я с купичка мед.

Насладете се на този потребен и апетитен десерт, от който ще си оближете пръстите!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР