Пазаруваме все повече онлайн - дрехи, мебели, подаръци, техника, книги,

...
Пазаруваме все повече онлайн - дрехи, мебели, подаръци, техника, книги,
Коментари Харесай

Аптека като на живо, но без опашките - BENU вече е в България

Пазаруваме от ден на ден онлайн - облекла, мебели, дарове, техника, книги, храна - за вечеря или за седмицата. Лесно е, комфортно е, пести време.

Малко по-различно е, когато имаме потребност от съвет и експерт, с цел да създадем верния избор. Такъв е казусът, когато ни би трябвало аптека. Там магистър-фармацевтът е нашият човек. Тук не приказваме за случаите, в които докторът ни е предписал медикаменти, за които категорично е нужна рецепта. Магистър-фармацевтите постоянно ни съветват на терен какво да създадем, в случай че сме с лек вирус и неразположение или каква е съвместимостта сред разнообразни хранителни добавки и лекарства. И това нормално става очи в очи.

В началото ноември една от най-големите фармацевтични вериги в Европа –, влезе на българския пазар като онлайн аптека и разгласи задачата си - да зададе европейско равнище в обслужването и грижата за здравето за потребителите и на българския пазар. Елемент на доверие и експертност е съществена част от концепцията на BENU. Платформата предлага опция на клиентите си да се допитат до фармацевт - тъкмо както би станало, в случай че сте във физическа аптека. Общуването със експерта става посредством онлайн питане. Отговорът идва в границите на един час, а консултацията не е обвързана с покупка.

Така в 21 век вместо ние да вървим до аптеката, тя може да пристигна при нас. И в случай че ни е мъчно да преценим от какво тъкмо имаме потребност сега или не знаем коя хранителна добавка да изберем за сезона, знанията на фармацевтите сигурно ще ни ориентират в морето от информация и артикули.

Всички сме наясно, че когато имаме физическо неразположение, лишава време и старания да се възстановим. Такъв е актуалният сезон, че когато се почувстваме отпаднали или ни застига простуда, може да нямаме опцията незабавно да посетим доктор, а може и да не сме в кондиция да вървим до аптека. В такива обстановки човек желае - не желае, би трябвало самичък да вземе ограничения.

BENU е интернационална верига, която оперира с физически или онлайн магазини в 10 европейски страни. Над 7000 продукта са показани в уеб страницата на аптеката в България. Концепцията зад BENU е не просто да е платформа за хранителни добавки, медикаменти без рецепта, козметика и медицински артикули, само че и да е здравен специалист за цялото семейство, който може да ви даде професионална консултация и добър съвет при нужда.

Фармацевтът, с който ще поддържате връзка онлайн, е професионално потвърден експерт. С него може да разгледате листата си от медикаменти и да обсъдите дали са съвместими, да ги съчетавате ли с хранителни добавки и с какви, какъв брой дълго да ги пиете и по каква скица.

Освен медикаменти без рецепта, в има и друг клас козметика, в това число всички артикули на Esthederm и Bioderma, Eucerine и други, които може да откриете на атрактивни цени. За грижата за тялото и за лицето също можете да зададете своите въпроси.

Всички питания и препоръки на фармацевтите остават в меню “Онлайн консултация ”, тъй че посетителите да могат да ги потърсят когато и да е. Най-честите въпроси са обособени като бързи бутони - “хрема ”, “акне ”, “менопауза ”, “сън и заспиване ”.

Доставка идва в границите на един работен ден и е безвъзмездна за покупки над 50 лв.. “Милиони европейци ежедневно се доверяват на здравната експертиза на BENU ”, споделят от компанията и дават поръчката да “донесат европейското качество на фармацевтичните услуги, които всеки българин заслужава ”.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР