Пазарната капитализация на TrueUSD, стабилната монета, свързана с Джъстин Сън,

...
Пазарната капитализация на TrueUSD, стабилната монета, свързана с Джъстин Сън,
Коментари Харесай

Пазарът на тази стабилна монета се срина с 50% за седмица

Пазарната капитализация на TrueUSD, стабилната монета, обвързвана с Джъстин Сън, означи забележителен спад от над 50% - от $1.29 милиарда на 15 март до $615 милиона на 22 март, по данни на CoinMarketCap.

Този внезапен спад в пазарната капитализация на TrueUSD следва решението на Binance да извади от листата няколко двойки TrueUSD на 15 март. През целия февруари TrueUSD се бореше да резервира обвързаността си, като падна до $0.95.

Внимателният обзор на атестациите на TrueUSD допуска смяна в състава на запасите му, като липсват държавни облигации на Съединени американски щати.

Вместо това останалите средства са разпределени сред към $200 милиона, държани в “депозитарна институция в Хонконг, депозитарна институция в Швейцария и депозитарни институции на Бахамите ”, и към $500 милиона, държани във First Digital Trust Limited.

Интересно е, че First Digital Trust Limited вкара своя лична постоянна монета, FDUSD, при която от 15 март насам се следи спад в пазарната капитализация от почти $3 милиарда до $2.6 милиарда, съгласно данни на CoinMarketCap.

Това стесняване обаче не се е отразило отмерено на целия пазар на постоянни монети. Tether, да вземем за пример, следи нарастване на пазарната си капитализация с почти $700 милиона от 15 март насам.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР