Пазарджик. “Не мисля, че мачът беше тежък за нас. Мисля,

...
Пазарджик. “Не мисля, че мачът беше тежък за нас. Мисля,
Коментари Харесай

Ники Желязков, ст. треньор на Нефтохимик: Не мисля, че мачът беше тежък за нас

Пазарджик. “Не мисля, че мачът беше тежък за нас. Мисля, че през днешния ден играхме сносно на фона на положението, в което бяхме през днешния ден. Имахме геймбол в първия гейм, който сигурно е повлиял. Ако бяхме спечелили първия гейм, мачът щеше да е дълъг.

Не успяхме, осакатени сме сега, всички го знаят. Опитахме във втория гейм, въпросът е, че не съумяваме с нашия начален удар да затрудним тима на Хебър. За мен това е най-големият проблем, който към този момент трета среща този сезон, не съумяваме да решим. Не съумяваме да ги затрудним на този детайл. С тези нападатели е мъчно. Като цяло другояче не мога да имам искания към момчетата. Проблемът е, че бяхме говорили на разборите, че на сервиси на Масари и на Гънтър, би трябвало да сме по-спокойни, само че за жалост, не успяхме да го осъществим. Когато тези състезатели влязат в серия, те се усещат удобни в серия и е обикновено по-късно да стартират да усилват силата на сервиса и се усещат по-комфортно. За страдание, това е част от играта, която през днешния ден не успяхме да осъществим.

В момента единственото, което мога да кажа е, че в случай че успеем да почистим още нашата игра, считам, че можем да бием този тим.
От на следващия ден мислим за мача против Добруджа. ”
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР