Пазарджик. Четирима души са задържани за притежание на незаконно оръжие

...
Пазарджик. Четирима души са задържани за притежание на незаконно оръжие
Коментари Харесай

Пазарджик: Четирима души са задържани за притежание на незаконно оръжие и предмети с културно-историческа стойност

Пазарджик. Четирима души са арестувани за владеене на нелегално оръжие и предмети с културно-историческа стойност. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . 20 полицейски производства и полицейски преписки са формирани през миналото денонощие на територията на Пазарджишка област. Резултатите са от извършена през вчерашния ден интервенция по противопоставяне на стандартната престъпност. В интервенцията са взели участие екипи на ОДМВР - Пазарджик,районните ръководства в региона, както и чиновници на Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив. При инспекции в жилищата на 62-годишна жителка от баташкото село Фотиново, 64-годишен от село Сестримо и 45-годишен от прилежащото село Мененкьово са открити две ловни пушки и 152 боеприпаса от друг тип и диаметър, притежавани без нужните разрешителни. При извършено претършуване в дома на 43-годишен от с. Црънча чиновници на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ разкрили с изключение на гладкоцевна пушка и 98 патрона за нея, металдетектор и голям брой предмети с културно-историческа стойност - украшения, монети, железен кръст.
В рамките на полицейските дейности от жилища, икономически постройки, гаражни пространства и коли са конфискувани общо 30 000 къса контрабандни цигари и 33.4 кг изсъхнал нарязан тютюн.
Спрямо петима мъже и четири дами са формирани полицейски производства или преписки.
При осъществения пътен надзор са засечени двама водачи, управлявали под въздействието на опиати и един - под въздействието на алкохол. Двама са карали нерегистрирани по надлежния ред мотопед и лек автомобил. Акцията продължава и през днешния ден.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР