Паулина Горанов, участничка в Игри на волята“ и Черешката на

...
Паулина Горанов, участничка в Игри на волята“ и Черешката на
Коментари Харесай

Потвърди се най-страшната версия: Лъсна истината за смъртта на Сия от „Фермата“

Паулина Горанов, участничка в „ Игри на волята “ и „ Черешката на тортата “ удостовери слуха, че Сия от „ Фермата “ се е самоубила.
Тя разгласява прочувствен пост, в който споделя: „ Тя реши сама да си тръгне от този свят. Най-слънчевият и добър човек, който поднавам. Искрена, откровена и постоянно усмихната-така ще те запомня, приятелко “. Вчера бе погребението на фризьорката в морския курорт Варвара, а щерка й Теа благодари на всички за известията и помощта, написа Hotnews.bg, като напомня, че приятелите на Анастасия събираха пари, с цел да я изпратят почтено.
Сия е скочила от терасата на дома си в столичния квартал „ Бъкстон ”. Не е оставила предсмъртно писмо. Блондинката, която е приключила актьорско майсторство, само че работеше като фризьорка, постави завършек на живота си на 27 октомври. Първата и съществена версия е, че тя е скочила сама от терасата на дома си, а повода най-вероятно е мъж. Приятели на Сия описват, че тя и преди е правила опити за самоубийство, само че все несполучливи. Жизнерадостната на пръв взор дама в действителност много постоянно изпадала в тежки депресии и е взимала мощни хапчета. Близки до русокоската са споделили на полицията, че от много време тя се е мъчила да се отърве от кошмарна и нездравословна връзка с мъж, който я тормозел и имал големи проблеми с дрогата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР