Пътят убиец Русе - Бяла отне още два живота при

...
Пътят убиец Русе - Бяла отне още два живота при
Коментари Харесай

Катастрофа с румънска кола отне два живота на пътя убиец Русе - Бяла

Пътят палач Русе - Бяла лиши още два живота при злополука. Трети човек е тежко ранен.

Катастрофата е станала този следобяд малко преди 16 часа в региона на Мойсев хълм. Очевидци я описаха като зверска. Най-вероятната причина е погрешно изпреварване. Сблъскали са се кола с плевенска регистрация и румънски автомобил. Според Нова телевизия една от жертвите и раненият човек са българи. 

Движението в региона е затруднено. Шофьорите следва да се движат с нараснало внимание.

В почивния ден и посред натоварения летен сезон се случиха още тежки катастрофи. Катастрофа край разклона за село Загорско затвори пътя за Гърция през Маказа. БНР заяви, че са се сблъскали два леки автомобила, като ударът ги е отдалечил на 500 метра един от различен. Тази злополука също стана следобяд, по тази причина към момента няма информация за жертви и потърпевши. В региона има коли за спешна помощ.

 

ДРОГА И АЛКОХОЛ

52-ма души са хванати да карат след приложимост на алкохол през последното денонощие, а други 13 са карали коли под въздействието на опиати, сочи статистиката на Министерство на вътрешните работи. 29 от хванатите да карат пияни са били с повече от 1,2 промила алкохол. През последните 24 часа са тествани над 8100 автомобила и над 10500 водачи и пасажери. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР