Пътуването никога не е било толкова достъпно, колкото днес. Изгодни

...
Пътуването никога не е било толкова достъпно, колкото днес. Изгодни
Коментари Харесай

Продукти за пътуване с добавена стойност от Пощенска банка

Пътуването в никакъв случай не е било толкоз налично, колкото през днешния ден. Изгодни полети до близки и далечни дестинации, различни местоположения за настаняване в необятен ценови диапазон, потребни онлайн пътеводители, които елементарно те потапят в един друг свят. Вече е изцяло допустимо елементарно и комфортно не просто да пътуваме до всяка точка на света, а да платим там сметките си и да си купим нещо ново - без ограничаване в местоположението и часовата зона. Какво ни е належащо за задачата – новаторска банка, която да бъде наш приближен сътрудник в решенията за през днешния ден и на следващия ден.

Пощенска банка, която задава трендовете на пазара, постоянно е до нас, с цел да ни помогне да осъществяваме проектите си и ни предлага новаторски артикули и услуги с добавена стойност.

Какви са преимуществата за клиентите на банката?

- Кредитните карти на Пощенска банка се постановат като все по-предпочитан метод за разплащане при пътешестване, защото са комфортни и оферират доста разнообразни преференции и отстъпки, в това число атрактивната стратегия за преданост – „ Моите награди “ (MyRewards). Така всякога като я ползваш – за заплащания в страната и чужбина, ти на процедура печелиш действителни пари.

- Банката обезпечава и друго потребно преимущество на своите клиенти посредством стратегическото партньорство с ClaimCompass , българска софтуерна компания, която пази професионално правата на пасажерите при проблем с полета им вместо тях. От него могат да се възползват картодържатели на кредитни карти от Пощенска банка, която единствена на пазара предлага новаторската услуга. Само за тях се предлага и извънредна опция – да подадат поръчка за следене на предстоящ полет и ако с него има проблем, ClaimCompass реализира контакт с клиента и го осведоми за идващите стъпки за подаване на иск и приемане на обезщетение.

- Използването на кредитна карта от Пощенска банка за резервация в известната платформа за онлайн резервации в хотели и жилища Booking.com също дава преференция – получаваш специфична отстъпка от 3% от заплатената цена за настаняване в България или чужбина всякога, когато правиш резервация за платформата посредством специфичен линк.

- Дигиталното и мобилно банкиране на Пощенска банка – „ e-Postbank “ и „ m-Postbank “, разрешават елементарно и комфортно да правиш разнообразни финансови интервенции от всяка точка на света. Така че да не пропуснеш значими за теб приходи или заплащания, до момента в който пътуваш и почиваш.

Пощенска банка непрекъснато надгражда цифровите си канали и предлага новаторски артикули, които дават отговор на потребителските упования. Научи повече за тях на www.postbank.bg.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР