Пациентите ми буквално взривиха телефона ми с питане кога да

...
Пациентите ми буквално взривиха телефона ми с питане кога да
Коментари Харесай

Личен лекар: Пациентите ми буквално взривиха телефона ми с питане кога да се ваксинират



" Пациентите ми безусловно взривиха телефона ми с запитване по кое време да се имунизират , през вчерашния ден имах над 60 повиквания по телефона ", сподели в " Преди всички " доктор Николай Христов , персонален доктор от Варна.
" Сега внезапно бяха ненадейно стимулирани да се имунизират, след наложителното условие за зелен документ.
Единични питания съм имал съм до момента за това дали бих издал зелен документ против възнаграждение , само че сътрудници споделят, че са имали всеобщи предложения, през вчерашния ден нямах нито едно питанепо такъм мотив ", сподели още доктор Христов. " Вече имам и поръчки за по-големи фирмени имунизации. Днес ще имунизирам подобен колектив от заведение.
Ходих през вчерашния ден в РЗИ да взема изключително няколко флакона на " Янсен " , там служителите бяха тотално неподготвени за напора от искащи за имунизиране и за зареждане на персоналните лекари. Подадох сигнал до нашата съсловна организация да се сътвори по-добра оргатизация от тук насетне за снабдяването на персоналните лекари с имунизациите.
Мисля обаче, че е добре да има лек дефицит на ваксини, тъй като това ще стимулира българина да се имунизира. Защото нашата народопсихологията ни е такава, в случай че нещо го няма, да си го търсим с връзки ", разаказа още доктор Христов.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР