Пътният експерт Диана Русинова за пореден път показва отчайващите състояния,

...
Пътният експерт Диана Русинова за пореден път показва отчайващите състояния,
Коментари Харесай

Диана Русинова показа ВИДЕО от кошмарното състояние на Дюленския проход! АПИ са терористи

Пътният специалист Диана Русинова за следващ път демонстрира отчайващите положения, в които се намира пътната мрежа у нас и вади на показ безумията, сътворени от АПИ:

В това видео може да видите какво е положението на Републикански път III-906 прочут още като Дюленски проход (старото му име е Айваджишки проход). Както и сами можете да се уверите това е следващият проход в Стара планина или още един третокласен път, който е зарязан на произвола на ориста от Агенция " Пътна инфраструктура ". Тук няма да намерите пътни знаци, мантинели, пътна маркировка, тук-там даже и асфалтът липсва, само че за сметка на това сте длъжни да заплатите винетка, с цел да може да го употребявате.

Провалът на АПИ при ръководството на пътната инфраструктура е застрашителен. Тази институция е потвърдила, че е тотално неспособна да се оправи със отговорностите, които има според закона за пътищата. Не зная с какви очи чиновниците в тази организация и ръковоството й си взимат заплатите.

Преди да споделя тази обява погледнах и в системата на АПИ - Лима и път III-906 не е посочен като затворен, т.е. все още той е отворен за публично прилагане. До по кое време ще ни се постанова да поносим този административен произвол и тормоз налаган от АПИ?
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР