Пътниците от бързия влак Русе - Варна ще бъдат обезщетени

...
Пътниците от бързия влак Русе - Варна ще бъдат обезщетени
Коментари Харесай

Пътниците от влака Русе - Варна ще бъдат обезщетени заради продължителен престой на гара

Пътниците от бързия трен Русе - Варна ще бъдат обезщетени поради нескончаем престой в гара Самуил. Това оповестиха от пресцентъра на БДЖ. На 26 февруари бързият трен № 9623 от Русе за Варна, който отпътува от Русе в 16.20 часа, е прокиснал в сектора сред гарите Самуил и Висока поляна.

Престоят на влака е бил в резултат на ударена заледена пряспа, заради което е зародила щета в локомотива. Композицията е изтеглена в гара Самуил, където за пасажерите са обезпечени храна и топли питиета до изчакването на дизелов локомотив от Варна, който да обслужи влака.

Въпреки независещите от „ БДЖ – Пътнически превози” ЕООД условия, провокирани от тежката зимна конюнктура, както и напъните на личния състав за пасажерите да бъдат обезпечени естествени условия за престой, националният железопътен транспортьор ще обезщети всички свои клиенти, пътували с този трен.

Поради прекомерно огромния престой в гара Самуил, на всички пасажери от бърз трен № 9623 от Русе за Варна ще бъде предоставена опцията да получат билет за определен от тях маршрут за пътешестване с трен в страната.

Клиентите на „ БДЖ – Пътнически превози” ЕООД могат да получат своята отплата на билетните каси във всяка една гара, като дават билета си от пътуването с бързия трен от Русе за Варна на 26 февруари 2018 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР