15-годишната Никол Радуйчева от Сопот има спешна нужда от средства,

...
</TD
>15-годишната Никол Радуйчева от Сопот има спешна нужда от средства,
Коментари Харесай

Бащата на Никол: Лекарите казаха, че буквално са я събрали

15-годишната Никол Радуйчева от Сопот има незабавна потребност от средства, с цел да продължи лекуването си. Тя пострада тежко, откакто 18-годишна шофьорка с брошура от към месец, прегази нея и приятелката ѝ на път за учебно заведение. 

Никол към момента е в Университетската болница " Свети Георги " в Пловдив. Тя е настанена в Клиниката по ортопедия и травматология.

" Детето беше оперирано през вчерашния ден. Претърпя интервенция на таза. Лекарите споделиха, че безусловно са я събрали. Но никой към момента не може да предвижда дали няма да се наложат още интервенции. Надявам се тази да е първа и единствена и да е предходна сполучливо. Но, с цел да се изправи на крайници, дъщеричката ми ще би трябвало да бъде в количка най-малко три месеца ". Това каза в ефира на " Здравей, България " бащата на Никол - Иван Радуйчев.

В момента родителите на момичето не работят, с цел да се грижат за детето си.

" Здравната каса не пое консумативите за първата интервенция на дъщеричката ми. Искам да изкажа признателност на всички, които ни помогнаха със средства. Но следва рехабилитация и дълго възобновяване ", уточни мъжът. 

По думите му бащата на шофьорката, блъснала Никол, се е свързал със фамилията.

" Той ми звъни всеки ден. Интересува се какво е положението на Никол. Но всичко е до такава степен. Аз си желая детето. Нищо повече ", разяснява Радуйчев. 

Съдбата на Никол трогна доста хора, които подадоха ръка за набиране на средства за лекуването ѝ с разнообразни благотворителни начинания. 

Ако желаете да помогнете за лекуването на Никол, може да преведете средства по следната банкова сметка:

IBAN BG27STSA93000024379875

BIC: STSABGSF

Име на адресат: Силвия Руменова Радуйчева

Основание: Дарение за Никол
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР