Пътна полиция въвежда временни мерки, с които създава необходимата организация

...
Пътна полиция въвежда временни мерки, с които създава необходимата организация
Коментари Харесай

Пътна полиция въвежда мерки във връзка с интензивния трафик следобед

Пътна полиция вкарва краткотрайни ограничения, с които основава нужната организация за придвижване, по отношение на упования натоварен трафик в следобедните часове, заяви пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.

Пътни служители на реда подкрепят пътуващите по път Е-79 в региона на Симитли, където придвижването в посока София е към този момент интензивно.

От Министерство на вътрешните работи напомнят, че с оглед интензивния трафик в последния от трите почивни дни и за реализиране на по-голяма сигурност на пътуващите жители, е въведена възбрана за придвижването на тежкотоварни коли по автомагистралите и първокласните пътища. Мярката е в действие за времето от 14 ч. до 20 часа.

За облекчение на трафика към София в сектора от автомагистрала "Струма " край Дупница има две ленти за придвижване една - в посока София и една - за Кулата, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Две ленти за придвижване има и в секторите, на които не престават ремонтните действия от автомагистрала "Хемус ". Алтернативен маршрут в посока Монтана и Видин е проходът "Петрохан " и Искърското дефиле, а в посока Варна основен път I-1 София-Ботевград.

През Владая също са обособени две ленти за влизащите в София. Алтернативен маршрут на първокласния път е Автомагистрала "Струма ".

От Министерство на вътрешните работи прецизират, че обикновено се реализира прекосяването през граничните пунктове с Гърция, Сърбия, Северна Македония, Румъния и Турция, осведомят от Групово дело "Гранична полиция ".

На българо-турската граница, на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Андреево и на Граничен контролно-пропусквателен пункт Лесово трафикът е извънредно натоварен на излаз за товарни коли. Причина са ремонтни действия на съпределните гранични пунктове, осведоми пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР