Първото зимно попълнение на Левски Рикардиньо се нареди до най-скъпоплатените

...
Първото зимно попълнение на Левски Рикардиньо се нареди до най-скъпоплатените
Коментари Харесай

Рикардиньо се нареди сред Миланов и Попето по заплата, ето колко ще получава

Първото зимно попълнение на Левски Рикардиньо се подреди до най-скъпоплатените играчи в клуба. Той ще прибира по 8 хиляди евро на месец, написа " Тема спорт ".

Толкова получават единствено още двама в съблекалнята на сините - това са офанзивните играчи Георги Миланов и Ивелин Попов. Двамата са тарторите на тима, като е забавното, че в разнообразни интервал от кариерите си са взимали премията за Футболист на годината на България. Третият подобен в настоящия състав на Левски е Николай Михайлов. През есента обаче опитният пазач загуби титулярното си място за сметка на Пламен Андреев, който преди дни навърши 18 години. Затова и оставането му напролет в клуба не е несъмнено.

" Левски на левскарите " номинира Стоилов за бъдещия Управителен съвет

" Ако има 10 точки, с които да се изясни какво е да си левскар, Мъри Стоилов дава отговор най-малко на 11 "

Рикардиньо бе разгласен за състезател на Левски тази седмица. Още предходната 21-годишният нападател дойде в София и мина наложителните медицински и функционални проучвания. Резултатите от тях бяха положителни и по-късно младокът подписа контракт за 3 години, който влиза в действие от 1 януари. Рикардиньо дойде на " Герена " като свободен сътрудник и за него не е плащана трансферна сума. Вече някогашният му клуб Гремио обаче ще получи сериозен % при бъдеща продажба на играча.

В Левски бразилецът ще получава заплатата на освободения от състава нигерийски национал Абдулахи Шеху. Той пристигна в тима след старта на акцията. Универсалният състезател, който бе употребен като отбранителен халф, централен бранител и десен бек, обаче не впечатли в общо 9 мача със синята фланелка, като в едвам 4 от тях бе в стартовата единайсеторка. Нигериецът имаше контракт с клуба до края на сезона, само че се съгласи да го приключи, без да желае наказателна клауза.

Засега привличането на нови играчи на " Герена " е " замразено ", като се чака развиване по договорката за промяна на собствеността на клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР