Първото заседание на новоизбрания Общински съвет във Варна ще се

...
Първото заседание на новоизбрания Общински съвет във Варна ще се
Коментари Харесай

Новоизбраните общински съветници във Варна с първо заседание на 13 ноември

Първото съвещание на новоизбрания Общински съвет във Варна ще се организира на 13 ноември, понеделник, от 14.00 часа, се оповестява в уеб страницата наместния парламент.

На първото съвещание на Общинския съвет ще бъде определен негов ръководител. Преди това клетва ще положат новоизбраните кметове и общински съветници.

В Белослав през днешния ден ще се организира тържествена сесия за полагане на клетва от определените кметове и общински съветници, както и избор на ръководител на Общинския съвет. Първото съвещание на локалния парламент е планувано за 16.00 часа.

В Аксаково новоизбраните общински съветници се събират за първи път на 8 ноември от 10.00 часа. Първото съвещание за мандата на локалния парламент в Бяла е планувано за 10 ноември от 16.30 часа. В Девня първото общинско съвещание ще е на 13 ноември от 9.00 часа. Във Ветрино новоизбраните общински съветници ще проведат първото си съвещание също на 13 ноември, само че от 13.00 часа.

Всички сесииса планувани със заповед на регионалния шеф, на съображение Закона за локалното самоуправление и локалната администрация.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР