Първото съвместно шоу в София на едни от най-влиятелните изпълнители

...
Първото съвместно шоу в София на едни от най-влиятелните изпълнители
Коментари Харесай

Концертът на Mad Professor и Lee "Scratch" Perry се мести

Първото взаимно шоу в София на едни от най-влиятелните реализатори в дъб музиката Mad Professor и Lee " Scratch " Perry на 2 юни се мести в Sofia Live Club, откакто в началото бе разгласен за " Маймунарника ", оповестиха уредниците от Reel Feel.

Промяната на мястото е поради неподходящите метеорологични прогнози, които биха попречили безпроблемното протичане на събитието. За да избегнат вероятните механически проблеми и да обезпечат приятното превозване на публиката, уредниците и мениджмънта на гостите са решили, че е по-добре мощната им саунд система да посрещне феновете им на закрито.

Заради смяната в местоположението е понижен и потенциалът на събитието. Ограничено количество билети към момента се намират онлайн на цена 35 лева.

Желаещите да върнат билетите си могат да го създадат посредством партньорската мрежа на " Ивентим ". Сумата ще може да бъде възобновена в съответния обект, от който е взет билетът, до 30.06.2019.

Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени персонално в централния офис, намиращ се на ул. 6-и септември 58 в София, като в границите на 7 работни дни всеки клиент ще получи назад цялостната сума. В случай на заплащане посредством натрапен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възобновена сумата, дружно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща незабавно при връщане на билетите в централния офис на " Ивентим " на посочения нагоре адрес.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР