Първото пълнолуние на пролетта, известно като Розова луна, ще се

...
Първото пълнолуние на пролетта, известно като Розова луна, ще се
Коментари Харесай

Изгрява Розова луна, носи оптимизъм и добро настроение

Първото пълнолуние на пролетта, известно като Розова луна, ще се състои на 6 април в хармоничния знак Везни. Макар името да е подвеждащо (не очаквайте да видите това небесно тяло в розово), въпреки всичко има какво да чакаме от тази луна. Като априлско пълнолуние, Розовата луна сигурно ще донесе оптимизъм и положително въодушевление, описват от Bustle.

За да употребявате обаче вярно тази сила, би трябвало да разберете авансово духовното значение на Розовата луна през април 2023 година

Тъй като с пълнолунието идва краят на лунния цикъл, това събитие носи свършек и прочувствено освобождение. Но с края на една фаза идва началото на друга, а съгласно астролога Катрин Гердес наподобява, че цялостната розова луна ще бъде също толкоз радостна, колкото подсказва името.

" Падайки се след пролетното равноденствие, тази Розова луна съответствува с навлизането на повече слънчева светлина и стопляне в северното полукълбо ", изяснява Гердес преди Bustle. " Освобождаваме се от тъмния интервал, прекаран на закрито, и се връщаме към по-голяма връзка с природата и може би един с различен. "

Определянето на вашите планове е наложително за всяко пълнолуние, само че съгласно Гердес може да извършите доста повече, с цел да изградите своята духовна връзка с Розовата луна на 6 април, като започнете от историята зад това лунно събитие.

Какво е духовното значение на Розовата луна?

Преди да извадите телефона си за фотография, би трябвало да знаете, че Луната по това време в действителност няма да е розова на цвят. Пред Bustle астрологът Катрин Гердес споделя, че априлското пълнолуние получава името си от локалните нации, които са употребявали лунното събитие, с цел да отбележат " цъфтежа на първите пролетни розови диви цветя или флокси ".

Розовата луна не е единственият метод, по който са наричали планетата по това време на годината. Тя е известна още като Пасхална луна или Пасхално пълнолуние, защото е първото пълнолуние от пролетта. Гердес изяснява, че лунното събитие нормално се назовава и Пробуждаща се луна, защото " събуждането, потвърдено в природата отразява духовното значение на това пълнолуние ", затова отбелязва " сезон на прераждане ".

Най-важното нещо, което можете да извършите по време на Розовата луна, е да не забравяте да останете крепко стъпили на земята. За да съумеете, Гердес предлага " предумишлено да прекарате време навън ", както и да се погрижите за взаимоотношенията си. Тъй като дните стават по-дълги, по-ярки и по-топли, за априлското пълнолуние свързването с природата не е просто желателно – то е от значително значение.

" Планирайте премеждие, отидете на поход или избършете праха от велосипеда си и го покарайте. Ако имате градина, знайте, че това е моментът, когато тя се нуждае от вашето внимание и грижа ", споделя Гердес. " С толкоз огромен групов фокус върху възобновяване на силата и положителните трептения, тази Розова луна е подобаващ миг да се съберем още веднъж с естествения свят, да позволим енергийното нулиране и да гледаме по какъв начин останалото си идва на мястото. "

Пълнолунието ще бъде във Везни, знакът на салдото и хармонията, тъй че като друга процедура на Розовата луна Гердес предлага да проведете " вътрешна инспекция на взаимоотношенията си ". " Зодия Везни въплъщава тематиките за правдивост и почтеност, които не са най-удобните за разглеждане, само че са от извънредно значение, с цел да процъфти едно партньорство ", изяснява Гердес. Астрологът предлага да си зададете следните въпроси по време на Розовата луна: В кои партньорства влагате от себе си и къде би трябвало да се възвърне салдото? Трябва ли някъде да дадете по-малко и има ли диалог, който би трябвало да се организира? Къде би трябвало да намерите общ език или да си тръгнете?

Макар Везни да е звездата на шоуто през априлското пълнолуние, Гердес споделя, че ще има " огромна планетарна интензивност и в знака на Телец ". Енергията на Телец сигурно ще повдигне " въпроси към тематиките за сигурност, непоклатимост, вложения и самокритика " и заради това астрологът предлага да изследвате своите " вътрешни чувства за непоклатимост и да погледнете във вашите финанси, с цел да се стегнете и да инвестирате в това, което в действителност си коства " за край на дейностите ви по пълнолуние.

За да получите още по-добра визия какво ви носи Розовата луна, съгласно Гердес може да ревизирате също къде попадат Везни и Телец във вашата рождена карта, написа обстоятелства.бг.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР