Първото опасно вълнение за тази зима в Калифорния нанесе поражения

...
Първото опасно вълнение за тази зима в Калифорния нанесе поражения
Коментари Харесай

Опасно вълнение в Калифорния нанесе поражения и наложи евакуации

Първото рисково неспокойствие за тази зима в Калифорния нанесе провали по крайбрежието на щата и настъпваща стихия наложи евакуации на фона на наводнения на плажове и крайбрежни пътища, съобщи Ти Си Ей в партньорство с ДПА.

На жителите на окръг Марин в регионите на Калес Пинос, Прадеро, Сиера, Онда Ресака, Рибера и Ембаркадеро, както и на Кале де Аройо, бе подредено краткотрайно да се изтеглят.

Поради висок риск от рисково неспокойствие и наводнения по крайбрежието нощес на евакуираните поданици беше казано да се насочат към Стинсън Бийч.

Окръг Санта Круз нощес издаде предизвестие за евакуация за крайбрежните региони поради наводнения.

В рамките на зоната за евакуация е и туристическата гореща точка, известна като Рио дел Мар Еспланада. В момента тя е наводнена с няколко сантиметра вода, заяви Калифорнийският пътен патрул и предизвести жителите да заобикалят региона и да не се пробват да минават през него.

Според предизвестието за заплаха от крайбрежни наводнения на Националната метеорологична работа за региона на Калифорнийския залив, огромни талази са предизвикали обилни наводнения на плажове и крайбрежните пътища. Вълните са донесли огромни количества парчета и са наложили затваряне на някои пътища.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР