Първото ново попълнение в Левски за това лято - Орлин

...
Първото ново попълнение в Левски за това лято - Орлин
Коментари Харесай

Старокин: Приех да се върна в Левски без колебание

Първото ново попълнение в Левски за това лято - Орлин Старокин, даде изявление за клубния уебсайт. В него опитният защитник, който се завръща на " Герена " след 6-годишна пауза, съобщи, че не се е колебал дали да одобри предлагането на управлението и увери почитателите, че актуалната рецесия ще бъде преодоляна с доста себераздаване.
 Официално: Левски с първо ново попълнение " Обади ми се господин Сираков, предложения ме на среща и бързо успяхме да се разберем. Днес подписах и контракт и съм извънредно благополучен от този факт. Оптимистично надъхан съм за бъдещето на Левски, по тази причина и одобрих да се върна. Левски го е имало и преди, Левски ще го има и след нас. Вярвам на всеки един в съблекалнята и на всеки един по трибуните, само че най-много на управлението ", сподели Старокин.

" Убеден съм, че обстановката ще се стабилизира и ще продължим напред. Адреналинът и атмосферата е същата, както и първия път, когато пристигнах на " Герена ". Познавам доста от играчите, а с останалите към този момент се поопознах. Ще се приспособяваме бързо един към различен. Знам, че от мен се чака да поведа младите играчи, само че тъкмо в този миг всеки един футболист е значим.

Трябва да даваме всичко на тренировки и когато дойдат мачовете, да излизаме за победа. Бих помолил почитателите само за самообладание и поддръжка и да имат вяра в нас. Сега ще прекарваме тази рецесия, само че във всеки един мач ще даваме максимума ", добави бранителят.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР