Първото нещо, което да направи служебният министър на туризма, е

...
Първото нещо, което да направи служебният министър на туризма, е
Коментари Харесай

Анелия Крушкова: Правителството да обяви, че България е безопасна дестинация

" Първото нещо, което да направи служебният министър на туризма, е още през днешния ден да разгласи, че България е преодоляла третата фаза на Covid рецесията и е дестинация, която може да бъде умерено посещавана от туристи ". Този зов насочи пред БНР Анелия Крушкова, ръководител на Агенцията по туризъм 2007-2009 година Тя уточни, че Кипър към този момент е направил такова известие.

" Преди предишния летен сезон господстваше страхът от това дали ще можем да отидем на море, а тази година доминира най-много политиката ", сподели Крушкова и уточни, че става дума освен за политиката на съответната страна към туристическия бранш, а и политиката към другите страни.

Тя изрече подозрение, че българските туристи ще могат да компенсират неналичието на задгранични посетители , тъй като предходната година се е видяло, че родните туристи се насочват към къщите за посетители, а не към огромните комплекси. 

По думите на Крушкова с ега обстановката е друга от лятото на 2020 година :

" Има огромен брой имунизирани и преболедували. Трябва да се изтъкне, че обслужващият личен състав в България е също имунизиран и безвреден ". Според нея, в случай че на това се подчертава пред задграничните сътрудници, това ще донесе повече туристи на страната. 

Интервюто на Даниела Големинова с Анелия Крушкова в предаването " Хоризонт за вас " можете да чуете от звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР