Първоначалният оглед на гилзата от оръжието, открито в къщата показват

...
Първоначалният оглед на гилзата от оръжието, открито в къщата показват
Коментари Харесай

От Последните Минути: Излязоха Експертизите И Резултатите От Аутопсията На Росен Ангелов! Следователите Ужасени, Той Е Бил

Първоначалният оглед на гилзата от оръжието, намерено в къщата демонстрират съвпадане с тези, открити при шесторното ликвидиране в Нови Искър. Това разгласи шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов. Продължава следствието по случая и инспекциите на полицейски екипи на всички входове в селото. Периметърът на региона към къщата, където беше намерено тялото, за което се допуска, че е на Ангелов, е отцепен. От Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че от обкръжението на причинителя е имало хора, които са знаели, че той се търси. Никой от тях обаче не е подал сигнал в полицията.

Седмица след шесторното ликвидиране в град Нови Искър, следствието по жестокото закононарушение продължава. ДНК експертиза би трябвало да покаже дали тялото, намерено в следобедните часове на седми януари в изоставена сграда край село Луково, е на причинителя на действието – 56-годишния Росен Ангелов. При първичния оглед на мястото проверяващите органи са разкрили аналогия сред търсеното лице и натрупа, а за това приказват възрастта и облеклата, които се счита, че е носил обвиненият. Освен това гилзата от оръжието, с което се допуска, че Ангелов се е самоубил, съответствува с тези, открити в къщата на убитото семейство в Нови Искър.

Росен Ангелов е търсен от полицията в продължение на 8 години поради влезнала в действие задочно присъда за блудничество с малолетна. Още тогава са проверявани голям брой адреси в Добрич, София и Своге, на които се счита, че той е живял. Директорът на „ Национална полиция “ Христо Терзийски съобщи, че от оповестяването на Ангелов за общодържавно търсене на 4 януари след шесторното ликвидиране, в дирекциите на Министерство на вътрешните работи са постъпили десетки сигнали от жители, които споделят, че са видели човек с описанието на причинителя, написа Пик. Нито един от хората, които са го познавали обаче, не се е обадил на полицията, макар че огромна част от тях са знаели, че се търси за осъщественото закононарушение.

В село Луково, където беше извършена огромна полицейска акция в продължение на три дни, продължава да има засилено наличие на жандармерия и униформени чиновници. Периметърът към постройката, в която беше намерено тялото, за което се допуска, че е на Ангелов, е отцепен от органите на реда. В обитаемото място се позволяват единствено поданици на Луково, а на влизане в него се ревизират обширно колите и документите на водачите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР