"Първо искам да поздравя всички победители. Нещата са горе-долу ясни.

...
"Първо искам да поздравя всички победители. Нещата са горе-долу ясни.
Коментари Харесай

Доскучава винаги да си пръв, смята Борисов

"Първо желая да поздравя всички спечелили. Нещата са почти ясни. Когато излязат окончателните резултати, отново ще създадем изказване по тематиката. " Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти по отношение на първите изборни резултати от месния избор.

На въпрос по какъв начин ще разяснява загубата в Благоевград, Плевен и Русе, Борисов отговори, че въпреки всичко обикновено една партия да завоюва всички градове. А по-шарените общински препоръки ще дадат опцията на ГЕРБ да споделят отговорността.

"Бях нервозен поради глупавите въпроси на публицистите ", разяснява министър председателят изказваният си от сутринта, с които упрекна президентът Румен Радев в предизборна пропаганда. Той напомни, че след ръководство на Българска социалистическа партия, те губят регионалните градове. И добави, че от ГЕРБ още веднъж са попречили да се върне на власт "синьо-червената мъгла ".

"Благодаря на българския народ, че върнаха доверието си в нас. Благодаря на хората, че наказаха кметовете, които го заслужиха. Тепърва ще си вършим изводите. По-добре за партията е да се очисти от зависимости “, сподели той.

Министър-председателят пожела и на другите партии сходен триумф, тъй като доскучавало постоянно да си пръв.

"Аз съм твърдо срещу издигането на самостоятелни претенденти. Кой носи отговорност за дейностите им по-късно? Подобни дейности водят към безредица и безнаказаност ", предизвести Борисов.

"Ако нас народът ни санкционира с ниска изборна интензивност, какво остава за другите? ", попита той.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР