Първо, искам да поздравя правителството, зърнопроизводителите и всички сектори, които

...
Първо, искам да поздравя правителството, зърнопроизводителите и всички сектори, които
Коментари Харесай

Бойко: Нито съм в коалиция с ПП-ДБ, нито с ДПС

Първо, желая да поздравя държавното управление, зърнопроизводителите и всички браншове, които имат протестна подготвеност. Това, което от ден първи ги апелирам - да седнат и да договарят, през вчерашния ден го направиха. Днес няма тапи в София и се надявам, в случай че тук нещо в Народно събрание би трябвало да се свърши, да го решим, само че да се доведат до дъно договарянията ", сподели водачът на ГЕРБ по отношение на митинга на земеделците и срещата им с премиера Денков във вчерашни ден.

“Аз имам вяра на Денков, на министрите, които са били там на договаряния, каквото е належащо ще подпишат, договорят и каквото е належащо в Народно събрание, ще се свърши. Вчера приказвах в 22:00 ч. след договарянията с Денков, да каже какво желае от мен и всичко съм приключил. Имат цялостната ни поддръжка като парламетарна група, в случай че трябват законови промени ", добави Борисов.

" Таймингът е подобен. До декември измененията в Конституцията би трябвало да бъдат признати дефинитивно и това е извънредно значимо ", разяснява Борисов във връзка изявлението на Христо Иванов, който уточни, че измененията на първо четене би трябвало да бъдат гласоподаване на 6 октомври, а на второ и трето на 6-7 декември. 

На въпрос Движение за права и свободи част от обединението ли е, водачът на ГЕРБ сподели: Може да го назоваваме сглобка, може да го назоваваме некоалиция. Нито аз съм в коалиция с ПП-ДБ, нито с Движение за права и свободи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР