Първо беше Ковид – харчения за милиарди, отбеляза бизнесменътПроблемът е,

...
Първо беше Ковид – харчения за милиарди, отбеляза бизнесменътПроблемът е,
Коментари Харесай

Красимир Дачев: Политиците влязоха в икономиката и се научиха да крадат

Първо беше Ковид – харчения за милиарди, означи предприемачът

„ Проблемът е, че политиците влязоха в стопанската система, научиха се да крадат. Първо беше Ковид – харчения за милиарди ”. Това съобщи в предаването „ На фокус ” по предприемачът Красимир Дачев.

Той даде за образец следствието против ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен за това, че е подписала от името на страните членки контракти за 71 милиарда евро за 4,6 милиарда дози от ваксина.

Припомняме, брачният партньор на Урсула фон дер Лайен - Хайко фон дер Лайен ръководи Orgenesis, биотехнологична компания, профилирана в генната терапия

В студиото бе и някогашния спринтьор Ивайло Караньотов, който в коментар за политическата обстановка у нас съобщи: „ към този момент би трябвало да пазим страната от политиците ”.

„ Българският народ не знае кой котлон работи. Коя е дясната партия в България, Краси ”, обърна се той към събеседника си.

„ Защо не знаят коя е единствената консервативна дясна партия ”, запита той и изрече мнението си – „ КОД. Обръща се към ГЕРБ, мисли си за Политическа партия, които са безусловно лява партия. Хората не мислят ”, счита той.

„ До там съм стигнал, че си крещя: „ Нека ГЕРБ да създадат държавно управление. Кои други. Назад (следващите партии) като погледна, желая ГЕРБ да направи кабинет ”, сподели Караньотов. Според Дачев от ГЕРБ не са желали пари от неговия бизнес по време на ръководството си. Той назова своето отчаяние от политиците - „ новоизлюпените политици – те са международни първенци по неистина. Мен са ме лъгали, лъгали, но тези се скъсаха да лъжат ”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР