Първият вицепремиер и министър на външните работи на Сърбия Ивица

...
Първият вицепремиер и министър на външните работи на Сърбия Ивица
Коментари Харесай

Сръбският вицепремиер пее на уше на Ердоган

Първият вицепремиер и министър на външните работи на Сърбия Ивица Дачич изпя ария на турски език по време на тържествената вечеря в чест на визитата на турския президент Реджеп Ердоган в Белград, съобщи БГНЕС.
Моментът е съответно записан и се появи в обществените мрежи. На записа може и чуе да се види по какъв начин Дачич, с микрофон в ръце, пее песента " Осман ага " край масата, на която седят Ердоган и брачната половинка му Емине, дружно със сръбския президент Александър Вучич и брачната половинка му Тамара. Двамата държавни ръководители, както и другите присъстващи на вечерята, поздравяват първия посланик на Белград с бурни овации.

Sırbistan Başbakanı Ivitsa Dačić’in yorumuyla Osman Aga. #Erdoğan #Serbia #Turkey pic.twitter.com/mWx8Z13rcB
— Murat KINACI (@kinacimurat) 10 октомври 2017 година
На друго видео Дачич пее известната на Балканите ария " Милячка " на босненския реализатор Халид Бешлич.
Ивица Дачич е прочут с любовта си към пеенето и постоянно го прави на тържествени приеми и пред камерите. Например, на формалната вечеря в чест на откриването на Съвета на министрите на външните работи на ОССЕ през декември 2015 година в Белград той извърши " Подмосковные вечера ", а на формалната вечеря във връзка встъпването в служба през юни тази година на президента Вучич той изпя O Sole Mio пред някогашния италиански външен министър Франко Фратини.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР