Първият вегански хотел в Гърция ще отвори врати това лято.

...
Първият вегански хотел в Гърция ще отвори врати това лято.
Коментари Харесай

Първият вегански хотел в Гърция отваря врати това лято

Първият вегански хотел в Гърция ще отвори порти това лято. Той ще е четири звезди и ще се намира на известния остров „ Миконос ", оповестява TravelDailyNews. Хотелът ще се състои от общо 14 жилището, които са обзаведени в бохо жанр.

С цел да насърчи преработването и устойчивите практики, в хотела ще се употребяват матраци от естествени материали, слънчеви акумулатори, магнезиев басейн и система за потребление на дъждовна вода.

Храната в ресторанта на хотела ще се подготвя от веганския основен готвч Анджелики Чарами. Менюто ще се състои основно от сурови растителни артикули и ще включва домакински самун, салати, супи, десерти, веган пица и бургери. Всички хранителни артикули, които ще се оферират в ресторанта ще бъдат напълно домашно приготвени и отгледани.

Хотелът няма да бъде ориентиран единствено към хората, които са вегани, а „ и към всички тези туристи, които търсят здравословен метод на живот по време на ваканцията си ", написа още изданието.

На разположение на всички посетители на хотела ще е и СПА център. Като всички артикули, които ще употребяват за масажите, както и маските са лице ще са напълно веган, 100% натурални създадени от гръцки етерични масла.

Хотелът ще разполага и с фитнес зала. Ще се оферират както самостоятелни тренировки, по този начин и групови такива. Посетителите ще имат опция да избират сред три пакета - Detox, Energy Boost или Relax, които включват настаняване, особено веганско меню, спа процедури и подготвителни стратегии.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР