Първият председател на Държавна агенция „Национална сигурност“ от учредяването ѝ

...
Първият председател на Държавна агенция „Национална сигурност“ от учредяването ѝ
Коментари Харесай

Петко Сертов става съветник на външния министър

Първият ръководител на Държавна организация „ Национална сигурност “ от учредяването ѝ на 1 януари 2008 година до лятото на 2009 година, по-късно зам.-шеф на БОРКОР, след това мистериозно липсващ за месец от началото на декември 2014 до януари 2015 година в Гърция, търсен безрезултатно и появил се самичък изведнъж, Сертов в този момент ще е консултант в политическия кабинет на външната министърка, написа

В екипа на Ганчовска към този момент са се наредили сътрудници на Сертов, представители на службите с още по-дълги биографии, започващи от времето на Държавна сигурност:

Петьо Петев, роден през 1956 година, конфиденциален помощник " Динов " от Първо основно ръководство на Държавна сигурност. Началник на кабинета на министъра. Засега е прочут с това, че гони всичките си гости, които не се обръщат към него с " лекар Петев ". Изключение прави за министърката, несъмнено.

Петър Воденски, роден през 1951 година и конфиденциален помощник " Велинов " към Генералния щаб на Българската национална войска.

Иван Петров, роден през 1953 година, конфиденциален помощник " Балинов " на Първо основно ръководство на Държавна сигурност.

Лъчезар Петков, роден през 1949 година, който изяснява на сътрудниците си, че чака предопределение в управлението на министерството, което би било скандално поради преклонната му възраст.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР