Първият нудистки ресторант в Париж – „О’Натюрел“ затваря врати след

...
Първият нудистки ресторант в Париж – „О’Натюрел“ затваря врати след
Коментари Харесай

Затварят първия нудистки ресторант в Париж

Първият нудистки ресторант в Париж – „О’Натюрел“ затваря порти по-късно повече от година от основаването си.

Идеята бе взета от Лондон. Само клиентите обаче са голи, а сервитьорите – по хигиенични съображения – са с облекло. Гостите на ресторанта първо минават през съблекалня, а по-късно се озовават в зала с към 20 маси.

Заведението отвори порти за феновете на непокритите човешки форми през есента на 2017 година на улица „Гравел“ във френската столица. На 16 февруари тази година обаче ще бъде последната опция за посещаване, заяви в. Фигаро, представен от Българска телеграфна агенция.

„Затваряме по стопански аргументи. Благодарим ви, че участвахте в това премеждие. Оставаме единствено с положителни мемоари. Надяваме се да ни подкрепите и да бъдете наши посетители и през януари и февруари“, обявиха на уеб страницата на заведението създателите – Майк и Стефан Саада..

Други източници настояват, че братята Саада не са създали действителна преценка на броя на нудистите в Париж – 90% от тях са хомосексуални. Градският нудизъм не е толкоз публикуван, колкото броят на хората, които се пекат без бански костюм по френските плажове и курорти. Те не стъпват в заведения от този жанр.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР