Първият журналист, който нарече Николета Лозанова феномен, бе Мартин Карбовски.

...
Първият журналист, който нарече Николета Лозанова феномен, бе Мартин Карбовски.
Коментари Харесай

Оттеглянето на Николета от „Папараци“ ТЕМА №1! И Патрашкова потвърди, че Лозанова е ФЕНОМЕН

Първият публицист, който назова Николета Лозанова феномен, бе Мартин Карбовски . Няколко години по-късно, през днешния ден, колежката му Кристина Патрашкова споделя неговото мнение - обществено, посредством собствен текст, оповестен във в. „ Галерия “, в който признава, че някогашната водеща на ТВ таблоида „ Папараци “ в действителност е неизмеримо събитие, научи HotArena .

Ето какво гласят думите на Криси:

Откакто стана ясно, че Николета Лозанова няма към този момент да води „ Папараци ”, тя е най-коментираната жена в България.  Вестници и уеб сайтове гадаят каква ще е ориста й, дали ще влезе във „ ВИП Брадър ” или ще се откаже от малкия екран . А може би ще се омъжи за Ники Михайлов ? Дали не е  бременна ? Дори отпадането на Ани Цолова от „ Здравей, България ” не провокира такава обществена блъсканица, както новината, че Николета напуща шоуто. Според медийни анализатори това е знак, че публицистика в България няма. Всъщност те в този момент ли схванаха това? 

Самата аз отхвърлих да остана в „ Папараци ” ,  въпреки че продуцентите и шефовете на малкия екран упорстваха за това. Преди да се съглася да стана част от предаването, имах вътрешни съмнения. Притеснявах се, че доста от смислените посетители ще отхвърлят, тъй като са били следени от шубраци и кьошета, а никой не обича различен да си пъха носа в персоналния му живот.

Давах си сметка, че аудиторията на предаването е по-масова. На нея са й забавни Криско, Гери-Никол, Галена, Фики и Преслава, а не Райна Кабаиванска и Веселина Кацарова . Съгласих се да вземам участие, с цел да се опитам да надникна в душите на разнообразни хора. Обичам изповедите и считам това за свръхзадача в публицистиката. Точно това се пробвах да върша в продължение на 2 години. В множеството случаи се е получавало, тъй като „ Папараци ” бе в Топ 5 до 10 на всички телевизионни стратегии. Защо - също е тематика за медиен и най-много социологически разбор.  

До тук за мен. По-любопитен за разбор е феноменът Николета .

Всеки показва друго мнение за нея. Истината е, че тя има изцяло ясна визия за себе си - с качествата и минусите. Когато работи, е дисциплинирана и без искания . Истината е, че е тотално комерсиален артикул.  Напълно self made. Защо е сполучлив, още веднъж е тематика, която допуска сериозен разбор на целия ни преход.

Работата й в предаването нямаше нищо общо с публицистиката. Но кой е споделил, че такава е била ролята й в „ Папараци ”? Там тя правеше анонси, а всички тийнейджърки и мъже, пък и освен те, чакаха да я видят по какъв начин е полуоблечена. Момичетата - тъй като желаят да наподобяват на нея, мъжете, тъй като развинтва половите им мечти. Интелектуалци, които са правили изявленията с Хенри Мур и Марк Шагал, са ме питали дали онлайн Николета е толкоз секси .

Усещам гнева на притежатели на няколко дипломи от влиятелни университети, които са възмутени, че се приказва за явлението „ Николета ”. Ами то просто съществува. Тя няма искания за жена, която е чувала за теорията на относителността на Айнщайн или е чела трудовете на Кант и Шопенхауер . Мнозина я харесват, други я отхвърлят. Повечето мъже желаят да са с нея, даже единствено подсъзнателно. Тя продава.

Знае си мястото и не желае да прави освен това от това, което умее . Да, тя е най-успялата плеймейтка. И Мелания Тръмп бе най-ивестният модел на Словения. Днес е първа дама на Съединени американски щати. И никой няма несъгласие против метаморфозата.   

Николета не е най-хубавият образец за подражателство . Идеалният вид би бил тя да наподобява по този метод и да е умна, амбициозна, да е приключила „ Харвард ” и да работи по комплициран план, с който да кандидатства за Нобелова премия. Гениалните учени обаче не са впечетляващи физически, а и външният тип за тях няма никакво значение.

Искам да кажа, че Николета е маркетингов артикул . Не е съвършена , само че държанието й е по-приемливо от това на куп депутатки, които прокарват лобистки закони в Народното събрание, от които натрупат пачки. Или на журналистки и водещи, които канят неслучайни хора и задават неслучайни въпроси против финансова мотивация. Да не приказваме за съумели дами, които показват образование и фамилен морал. А това се оказва  подправена тържественост, зад която крият куп мръсни секрети. 

Е, по какъв начин да не питаш къде отива Николета? Има ли значение кой ще пристигна след нея? И в действителност ли ще вдигне равнището на предаването с въпроси от сорта: „ Кога разбра, че гаджето ти е гей ” и „ Каква е цената ти за една нощ? ”.

Въпросът, който се изплъзва на всички нас, е: Къде отидохме като общество, с цел да ни вълнуват сходни тематики? Има ли в действителност почтени в тази история? 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР