Първите резултати от екзит пола не ми харесват, заяви лидерът

...
Първите резултати от екзит пола не ми харесват, заяви лидерът
Коментари Харесай

Каракачанов: Явно конфигурацията на ВМРО с НФСБ и Воля не е успешна

Първите резултати от екзит пола не ми харесват, съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов малко откакто станаха ясни резултатите на организациите за изхода от предварителните избори. Коалицията " Български патриоти " остава под 4-процентната преграда и няма да имат посланичество в 46-ото Народно заседание, потвърдиха и данните от паралелното броене, съгласно които резултатът им е към 3 %.

Не правя оценка резултата на " Българските патриоти " като добър, само че изчерпателен разбор единствено 15 минути след оповестяването на резултата е несериозно да се прави ", съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация. Явно конфигурацията на Вътрешна македонска революционна организация с НФСБ и " Воля " не е сполучлива, разяснява Каракачанов.

" Така, както е решил българският народ, по този начин ще се развива страната в идващите месеци и години ", продължи той и прикани за сформиране на устойчиво държавно управление, определено от Народното събрание, което да направи бюджет и да подсигурява приходите.

" Дано да има обикновено държавно управление, което да ръководи България с парламентарно болшинство, а не да се люшкаме от рецесия в рецесия. Не е значимо кой е взел 3% или 5%, а страната да излезе от тази политическа рецесия, в която се намира от близо една година ", сподели още Каракачанов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР