Първите две места в листата на СДС-Варна, за общински съветници

...
Първите две места в листата на СДС-Варна, за общински съветници
Коментари Харесай

„Аспарухово” с 6-ма представители в листата на СДС-Варна

Първите две места в листата на СДС-Варна, за общински съветници са номинирани от районната организация на варненския регион „ Аспарухово ”. Водач е водачът на СДС-Варна, доктор Янко Станев, който в последните четири мандата е и зам.-председател на Общинския съвет. Втората позиция е на доцент доктор Медиха Хамза. Тя е дълготраен зам.-декан на ел. факултета на варненския Технически университет с актив на общински консултант в два мандата.

Следва Бойко Куртев е с икономическо обучение, работи в областта на индустриалната професионална козметика. Ивайло Петров е приключил мениджмънт в туриризма, представител на туристическия отрасъл, хотелиер.

Андриана Русева е магистър по обществен мениджмънт, с голям брой следдипломни квалификации в обществената сфера и с дълголетен управнически опит на центрове за социална поддръжка. Ганчо Ганчев е строителен инженер, бизнесмен в строителния отрасъл.

Район „ Аспарухово ” е показан в синята листа и с две имена от гражданската квота – това са Сияна Атанасова със солидна спортна биография, треньор по фитнес, приключила политология и публицистика във ВСУ, и Геновева Михайлова, която следва обществен мениджмънт в Техническия университет, има дълъг стаж в ирланска данъчна компания със дседалище Варна, публицист, известен блогър.

В регион „ Аспарухово ” предизборният щаб на Съюз на демократичните сили е с адрес бул. „ Кирил и Методий ” 21. /sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР