Първи документи за регистрация за вота на 2 октомври внесоха

...
Първи документи за регистрация за вота на 2 октомври внесоха
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС първи се регистрираха в ЦИК за изборите

Първи документи за регистрация за вота на 2 октомври внесоха ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, които още веднъж ще се явят дружно на парламентарните избори.

Мотивът им е, че в този формат имат мощна парламентарна група. От ГЕРБ-СДС обявиха, че ще подходят отговорно без значение дали са първа или втора политическа мощ, както и дали са в съпротива. Искат да върнат доверието в политиката.

" За нас огромната цел е да върнем оптималната част от доверието на българските жители. Това е огромната ни задача, ще водим спокойна, рационална акция, ще предлагаме решение от всички рецесии, в които е затънала България. За нас е от извънредно значение България да приключи, да скъса с потреблението на политическата шмекерия - да приказваш едно, да правиш друго. Думите в политиката още веднъж би трябвало да имат смисъл. Това, което казваш, да поражда резултати, да значи нещо. За последната година и малко думите изгубиха смисъл в политиката, тъй като ръководещите, политиците приказват едно, а вършат друго ", разяснява Томислав Дончев.



Снимки: БГНЕС

Последвайте ни във и Следете и канала на Българска национална телевизия в YouTube:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР