Продължаваме промяната няма да влезе в коалиция с ГЕРБ докато

...
Продължаваме промяната няма да влезе в коалиция с ГЕРБ докато
Коментари Харесай

Кирил Петков: Без коалиция с ГЕРБ, докато Бойко Борисов е лидер

" Продължаваме промяната " няма да влезе в коалиция с ГЕРБ до момента в който Бойко Борисов управлява тази партия. Тази позиция препотвърди някогашният министър председател Кирил Петков. По думите му към момента няма решение дали " Продължаваме промяната " ще се яви на изборите дружно с " Демократична България ".

" Когато приказваме с " Демократична България ", ние знаем, че ще бъдем в коалиция с тях след изборите. Въпросът е в какъв формат да се явим на изборите, тъй че да имаме максимален късмет за 121 и това е функционалност на гласоподавателите. Аз видях какво е да нямате четири депутати. Означава, че първите стъпки на антикорупция, първата стъпка за газова диверсификация, не се реализират, в случай че нямате поддръжка в Народното събрание, тъй че това би трябвало да ни е фокуса ".

Кирил Петков дефинира като безумство отводът на ЦИК да избере представители на " Продължаваме промяната " за ръководители или секретари в районните изборни комисии. Вчера стана ясно, че партията ще апелира решението.

" Поредното безумство, когато най-голямата политическа партия няма там посланичество, само че това го чакахме. Другото, което виждаме е, че в последните 30 дни има над 3500 публикации против нас. Това е една промишленост, която непрестанно работи, да се опита да очерня нашето държавно управление ", сподели някогашния министър председател Кирил Петков.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР