Първата в света интерактивна и 100% безплатна книга със загадки

...
Първата в света интерактивна и 100% безплатна книга със загадки
Коментари Харесай

Интерактивна книга предизвиква на 6 езика

Първата в света интерактивна и 100% безвъзмездна книга със загадки провокира на 6 езика най-смелите. Готовите да създадат пряк скок в непознатото и вълнуващото, освен това без предпазни въжета, имат опция да се срещнат с Praeludium - първата от поредицата Challenge Books на британски, немски, френски, испански, съветски и български.

Книгата е подобаваща за хора от всички възрасти, обичащи да четат вълнуващи, завладяващи и мистериозни истории и постоянно са си мечтали да имат опцията да вземат участие в разгадаването на загадките, които са неизменима част от историята.

Създаденият като апликация за Android и iOS устройства разказ е сътворен с обич от българско семейство, обичащо провокации. На всеки се е случвало да държи в ръцете си вълнуваща книга и четейки я, в един миг да се улови по какъв начин прави опити да откри решението на загадката, на която е попаднал, преди да прелисти страницата и да открие отговора.

Това преживяване към този момент е сложено на напълно друго равнище и може да бъде неведнъж. Разработката предлага неповторима по рода си идея, като дава опция за директно присъединяване в действието на романа, чрез особено предоставени варианти за решение на загадките, които са част от мистериозната история. За задачата е основан елементарен и подсъзнателен метод на интеракция с приложението, без да се постанова заучаването на каквито и да било правила за потребление.

Специфичното и извънредно друго интерактивно преживяване, което е приятност освен за интелекта, само че и за усещанията, е неповторимо и по няколко други аргументи. Освен вълнуващата и мистериозна история със загадки в Praeludium са интегрирани особено основани и отдадени в книгата звуци, изображения, музика, графики и още няколко неща, защитавани от основателите (засега) в загадка.

За повече информация по отношение на Praeludium, нейните продължения или основателите на плана вратите на виртуалния дом на SEALED BOOK PROJECT са постоянно отворени на адрес: https://sealedbook.com/
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР