Първата ракета на България - Григор Димитров потвърди изненадващо участието

...
Първата ракета на България - Григор Димитров потвърди изненадващо участието
Коментари Харесай

Изненада! Григор потвърди участие на турнир следващата седмица

Първата ракета на България - Григор Димитров удостовери изненадващо присъединяване си на идния шампионат от категория ATP250 в Монпелие, който ще се организира идната седмица.

Най-добрият ни тенисист влезе в главната скица, получавайки „ уайлд кард “ и ще стартира непосредствено от втори кръг, където чака спечелилия от срещата сред Жоао Соуса и Грегори Барер. Филип Краинович и Яник Синер са измежду евентуалните съперници на някогашния №3 на 1/4-финалите на Open Sud de France, а в частта е и топ поставеният - Гаел Монфис.

Френският тенисист чака Алексей Попирин или Адриан Манарино във втори кръг, като Пабло Кареньо Буста също е в потока му.

№2 в схемата е Давид Гофен, който на 1/4-финал може да се изправи против Феликс Оже-Алиасим, а в неговата част са още Денис Шаповалов, Фелисиано Лопес, Жил Симон и Пиер-Юг Ербер.

Това ще бъде първо присъединяване за Григор във френския град.

След Монпелие, сред 8 и 16 февруари Димитров ще се подвизава на шампионата в зала в Ротердам от категория ATP 500, където преди 2 години стигна финала, само че го загуби от Роджър Федерер с 0:2 сета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР