Първата част на събитието Стара Загора търси математически таланти“, организирано

...
Първата част на събитието Стара Загора търси математически таланти“, организирано
Коментари Харесай

Математически таланти търсят в Стара Загора

Първата част на събитието „ Стара Загора търси математически гении “, проведено от „ Съвета на мъдреците “ при ПГ по КНМА „ Проф. Минко Балкански “ и фондация „ Миню Балкански “ започва с подготовка за възпитаници от предварителен до 4. клас.

Най-малките възпитаници получиха по три подготвителни теми  с по 5 задания за независима работа.

Всички участници в подготовката, дружно с възпитаници от 5. до 7. клас, са поканени за присъединяване в два кръга на 4 и 11 декември. На 17 декември 2022 г.  в Регионалната библиотека „ Захари Княжески “ ще бъдат наградени спечелилите.

Организаторите на проявата, със съдействието на община Стара Загора, са подготвили едно незабравимо оповестяване на Математическите гении на Стара Загора за 2022 година

Ето и елементи по осъществяване на надпреварите: 4 декември 2022 година (неделя)  от 10 до 14 часа се организира първи кръг в ПГ по компютърни науки и математически разбори „ Проф. Минко Балкански “.

Вторият кръг ще се организира на 11 декември 2022 година (неделя)  от 10 до 14 часа ПГ по компютърни науки и математически разбори „ Проф. Минко Балкански “.

На 17 декември 2022 година (събота) от 12:00 часа е награждаването на спечелилите в Регионална библиотека „ Захари Княжески “.

На отличените ще се връчат награди-медали в общото класиране „ Лауреат на събитието Стара Загора търси математически гении 2022 “ (по класове), както и в за класиране във всеки от кръговете (по класове).

Сертификати ще получат всички участници.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР