Първа снимка на 12-годишния Александър от болничната стая показа баща

...
Първа снимка на 12-годишния Александър от болничната стая показа баща
Коментари Харесай

Бабата на Сашко: Аз не вярвам в чудеса, но сега ми се струва, че това беше наистина чудо!

Първа фотография на 12-годишния Александър от болничната стая сподели татко му през вчерашния ден. Той увери, че Сашко е доста добре. Детето, което беше търсено съвсем 9 дни, беше изведено от реанимацията на “Пирогов " и настанено в независима стая с татко си.

Неговата баба през вчерашния ден също го посети в болничното заведение. Пред екипа на NOVA тя описа, че в събота - два часа преди да го намерят - е решила да му подготви обичаната му чорба. 

“Аз нямам доверие в чудеса, само че в този момент ми се коства, че това беше в действителност знамение. Ние бяхме изгубили вяра, бяхме обезверени. Едновременно го чакахме с отворена врата, само че и се страхувахме ", сподели бабата на детето. По думите й Александър е почнал да приказва и да желае обичаните си храни. “Не се е трансформирал. Само малко е измършавял. Има напълно малко драскотини ", добави тя. 

Семейството споделя, че и за тях остава мистерия по какъв начин 12-годишното момче е оживяло единствено в гората. 

Все още не се знае мито по кое време Сашко ще бъде изписан от болничното заведение, нито по кое време ще се види и със своята майка, която живее в чужбина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР