Първа политическа сила на предстоящите избори на 2 октомври ще

...
Първа политическа сила на предстоящите избори на 2 октомври ще
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: Кирил и Асен ще се скарат след изборите! 



Първа политическа мощ на идните избори на 2 октомври ще бъдат ГЕРБ. Това предвижда персоналната врачка на Силвио Берлускони – Теодора Стефанова. Според нейните видения на второ място ще се наредят Политическа партия, а Движение за права и свободи ще си върне третата позиция. „ Българска социалистическа партия ще остане със напълно дребна разлика след тях. Демократична България също влизат в Народното събрание “, сподели още Стефанова. По думите ѝ Има Такъв Народ ще влязат може би в последния миг, а „ Възраждане “ уточни като една от трите постоянни партии – дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи, – в които няма да има промени.


Една партия е под въпрос да влезе в Народно събрание, само че е значим фактор – това е партията на Стефан Янев, безапелационна е гадателката. „ Никой няма да може да сформира държавно управление “, сподели още тя, само че акцентира, че ще има необятна коалиция за съставянето на държавно управление, а Политическа партия ще седне с ГЕРБ на масата. Гадателката изясни, че Бойко Борисов няма упоритостта да се върне като министър-председател и ще е като Берлускони. „ Ще има мъж и жена, претенденти за министър-председател. Съвсем нови, няма да бъдат тези, които са на предходните избори и в настоящето държавно управление, което си отиде “, уточни Стефанова и акцентира, че не е наложително да са от първата партия. „ Ще седнат всички дружно на масата, този път ще има един преклонен звук, ще са по-диалогични. Това ще го забележим всички “, добави тя и предвижда, че за диалогичността огромна роля ще изиграят президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова.


И още: двамата водачи на Политическа партия Асен Василев и Кирил Петков ще се скарат и ще разделят пътищата си. А държавното управление няма да издържи дълго и още напролет е допустимо да има избор на съмнение, предвижда още гадателката. Според нея на другите избори за първи път ще забележим една нова партия – центристка. Тя ще се оглавява от мъж и жена. „ Мъжът ще бъде в изпълнителната власт. А дамата ще бъде в Народното събрание. Това ще бъде новият план, новите лица, които ще устоят малко повече от това, което ще се образува в този момент “, заключи Теодора Стефанова.


Според нея рецесията у нас ще продължи чак до 2025 година, когато обстановката ще стартира да се усъвършенства и България ще бележи напредък на всички фронтове.

Теодора Стефанова се прочу у нас като гадателката на някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони. Родената в Стара Загора дама провокира голям интерес със своите прогнози у нас и по света. Канят я в разнообразни телевизионни излъчвания в Европа и Съединени американски щати. Вече 26 години българката е футболен анализатор и коментатор на мачове в малкия екран на Берлускони в Милано. Информацията си тя получава от извънземен разсъдък, който назовава Нелсън.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР