Първа копка на новия завод за производство на бронирани машини

...
Първа копка на новия завод за производство на бронирани машини
Коментари Харесай

Днес правят първа копка на завода за бронирани машини в Бургас

Първа копка на новия цех за произвеждане на бронирани машини в Бургас ще бъде направена през днешния ден. Международната компания „ International Armored Group “ /IAG/ ще влага над 20 млн. лева в оборудването, което би трябвало да проработи след година и половина.

„ Бургас е доста комфортно място, защото е на морето, а множеството от тези машини се транспортират по вода. Това освен облекчава превоза, а го прави доста по-евтин и бърз. Просто това е една доста положително локация “ , съобщи притежателят на компанията Антон Стефов пред „ БНР “.

Той добави, че упоритостите на IAG са да построи няколко завода на територията на България . Фирмата ще предлага над 160 модела , като измежду тях има инкасо коли, бойни машини, както и коли за персонална отбрана. Към момента е декларирано присъединяване социална поръчка за производството на бойни машини за българската войска .

След първата копка през днешния ден ще стартира и същинското строителство на постройките и инфраструктурата на завода, след което ще се пристъпи към закупуването на машини и компютърни стратегии. Вторият стадий от плана включва усвояването на ноу хау .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР