Партизан набира все по-сериозна скорост в Евролигата. Възпитаниците на легендарния

...
Партизан набира все по-сериозна скорост в Евролигата. Възпитаниците на легендарния
Коментари Харесай

Партизан обърна Макаби в спираща дъха атмосфера в Белград

Партизан набира все по-сериозна скорост в Евролигата. Възпитаниците на именития Желко Обрадович надвиха с 96:88 (22:26, 27:24, 20:18, 27:20) над Макаби Тел Авив пред цялостната зала " Щарк Арена " в която последователите на домакините още веднъж сътвориха стряскаща за гостите атмосфера. Двубоят бе финален от осмия кръг на най-силния клубен европейски шампионат.

Така " гробарите " се изстрелват на осмото място във краткотрайното класиране и се трансформират в един от петте тима с баланс от 4-4, дружно с Баскония, Виртус Болоня, Макаби и Валенсия.

Данте Екзъм и Зак ЛиДей поведоха спечелилите с по 21 точки. Матиас Лесор добави още 16 точки и 8 битки, а Кевин Пънтър се разписа с 13 точки.

Уейд Болдуин завърши с 23 точки и 7 асистенции за Макаби. Бонзи Колсън наниза 17 точки, Алекс Пойтрес вкара 16, а Дарън Хилиард и Роман Соркин се регистрираха надлежно с по 14 и 10 точки.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР