Партията регистрира листата си с кандидати за общински съветници и

...
Партията регистрира листата си с кандидати за общински съветници и
Коментари Харесай

ПП МОРЕ: Влизаме в предстоящите местни избори с амбицията за поредна победа

Партията записва листата си с претенденти за общински съветници и кметове на кметства в община Несебър

Политическа партия МОРЕ записва своите претенденти за локалния избор в Общинската изборна комисия в Несебър. „ МОРЕ ще взе участие в изборите с цялостна листа от 21 претенденти за съветници в бъдещия локален парламент, подсилена с нови потвърдени и авторитетни попълнения “, оповестиха от партията.
Кандидатите в листата са представители на всички обитаеми места в Община Несебър, с професионален опит в разнообразни сфери - финансисти, адвокати, инженери, бизнесмени, хотелиери, експерти в областта на опазването на здравето, счетоводители, IT експерти и други

Партията записва и четирима претенденти за кметове - в с. Равда – Андон Бакалов, гр. Свети Влас – Иван Николов, с. Гюльовца - Стойко Адамов и с. Оризаре -  Даринка Стойчева.
Председателят на партията и лидер на листата Пейчо Колев, сподели, че МОРЕ поема курс към идните избори през октомври с упоритостта за поредна победа.
„ Предстоят най-важните избори - тези за локалната власт, а Политическа партия МОРЕ дава обещание да затвърди и надгради упованията на хората. Уверени сме в мъдрия избор на жителите на общината. Вярвам, че ще гласоподават с разсъдък за сполучливото й развиване “, уточни той.

„ Основните хрумвания, които ще пазиме, са възстановяване на пътната сигурност и транспортната инфраструктурата, създаване на нови паркоместа, вложения в образованието. Здравеопазването също е един от главните ни цели и считаме, че може да бъде доста по-добре структурирано, като се обърне серизно внимание и тук-там, които имат съществени дефицити откъм обслужване със здравни грижи. И не на последно място - чисто и транспарантно ръководство “, съобщи лидерът на листата Пейчо Колев, който е и ръководител на партията.

Той изрази вяра, че ще се води една рационална предизборна акция, в която политическите участници да се конкурират на база стратегии и хрумвания.
„ През всички тези години ние в никакъв случай не сме спирали да работим за Община Несебър и ще продължаваме да го вършим. Добре познаваме проблемите на общината и постоянно сме предложили работещи решения “,  добави Колев, който по обучение е финансист.
От Политическа партия МОРЕ споделиха още, че измежду главните им цели е обезпечаване на условия за привличане на повече туристи в общината, сполучливо привличане на средства от оперативните стратегии на Европейския съюз.
 Председателят Пейчо Колев и претендентът за общински консултант Венета Танева-Кючукова подадоха листата в ОИК-Несебър заедно  с част от своите съмишленици
Втори в листата е строителният бизнесмен Димитър Транов. На трето място е потвърденият правист Виктор Паскалев от Несебър. Бизнесменът Неделин Янков е четвърти. Кирил Янков е също разпознаваемо лице в общината– той е на пета позиция, работи в областта на туризма. Радост Кондова е под номер шест, приключила е Международни бизнес връзки. Новото попълнение в листата е Павел Недялков, шеф „ Човешки запаси “. След него се подрежда агроинженерът Демир Петров. В листата влизат също Златина Белчева, както и Венета Танева – Кючукова, с управнически позиции във водеща европейска компания, Митка Попова и други

Прилагаме цялостния лист с имената на претендентите за общински съветници на Политическа партия МОРЕ в Несебър:
1. Пейчо Колев, гр. Несебър
2. Димитър Транов, гр. Свети Влас
3. Виктор Паскалев, гр. Несебър
4. Неделин Янков, гр. Несебър
5. Кирил Янков, гр. Несебър
6. Радост Кондова, гр. Несебър
7. Павел Недялков, гр. Несебър
8. Демир Петров, с. Гюльовца
9. Златина Белчева, гр. Несебър
10. Венета Танева – Кючукова, гр. Свети Влас
11.Митка Попова, гр. Несебър
12. Галина Славова, гр. Несебър
13. Петьо Пеев, с. Равда
14. Милена Трошанова, с. Оризаре
15. Исмаил Хазим, к. к. „ Слънчев бряг “
16.Павел Павлов, с. Кошарица
17. Жельо Димитров, с. Тънково
18. Петър Чавдаров, гр. Обзор
19. Георги Митев, гр. Несебър
20. Веселин Налбантов, гр. Свети Влас
21. Николай Станчев, гр. Несебър
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР